DEZVOLTATORII // Spectacol de teatru audio

ilustrație de Cristian-Dan Grecu
🎙️Spectacolul de teatru audio <<DEZVOLTATORII>> rămâne și el online, și poate fi ascultat pe Soundcloud și urmărit pe Vimeo!
<<DEZVOLTATORII>> este un spectacol de teatru audio realizat ca lucrare colectivă, conceput în cadrul atelierului coordonat de regizorul Mihai Lukács, rezidentul lunii noiembrie la Focus Atelier (B)orders.
O zi plină de întâlniri extraordinare din viața unui dezvoltator imobiliar local și a șoferului său. O călătorie prin Clujul în plină dezvoltare, atât pe orizontală, cât și pe verticală.
O poveste pur ficțională sau poate una pe care o știm deja prea bine.
Echipa: Ioan Cristian Boboescu, Adriana Creangă, Mihai Lukács, Lorand Maxim, Marina Melenti, Carmen Moraru, Székely Örs, Costi Rogozanu, Ioana Sileanu, Adi Tudoran, Roxana Țentea, Enikő Vincze, Tavi Voina, George Zamfir.

_____________________________________________________

Soundcloud:
___________________________________________________
Evenimentul face parte din (B)orders, cea de-a V-a ediție a Focus Atelier, un proiect al Asociației Reciproca. Ediția își concentrează atenția asupra granițelor materiale și imateriale impuse și reproduse în societatea contemporană.
Detalii despre întregul program Focus Atelier (B)orders se pot găsi pe site-ul focusatelier.ro. Pentru orice informații organizatorii pot fi găsiți la adresa de email asociatia.reciproca@gmail.ro.
___________________________________________________
Focus Atelier (B)orders este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.