Life

LIFE (producție teatru-spălătorie; spectacol în română și rusă )
21 martie // 19:00 și 22 martie // 19:00
Locație: REACTOR de creație și experiment (Str. Petofi Sandor nr.4, Cluj-Napoca)
INTRARE LIBERĂ PE BAZĂ DE REZERVARE

ALBUM FOTO AICI!

Echipa spectacolului:
Ion Borș, Nora Dorogan, Nicoleta Esinencu, Alice Monica Marinescu, Kira Semionov, Doriana Talmazan

Avînd ca punct de pornire dialogurile telefonice purtate de artista vizuală, Alevtina Kakhidze, care locuiește în prezent în Kiev cu mama ei care se află în Jdanovka, regiunea Donbass, Liudmila Andreevna. Care încearcă să-și trăiască viața într-un mod demn într-un oraș aflat în mijlocul războiului. Un oraș în care oamenii au încetat să-și mai dea “Bună ziua” și în care societatea s-a divizat dintr-o dată între ei și noi.

LIFE chestionează posibilitățile și limitele rezistenței individuale pe timp de război. În secolul în care bătăliile nu se mai duc și nu se mai cîștigă doar pe cîmpul de luptă. Ci ajung prin intermediul propagandei din mass media și din rețelele sociale chiar în ograda ta, transformînd pînă și grădinița împreună cu copilul tău într-o armă de luptă.

Un spectacol comisionat de HAU Hebbel am Ufer, Berlin; produs de teatru-spălătorie; coprodus de HAU Hebbel am Ufer, Berlin, Zürcher Theater Spektakel, FFT Düsseldorf; cu susținerea Fundației Federale Culturale Germane în cadrul festivalului “Estetica Rezistenței – Peter Weiss 100”