3 Days Design

11-13 martie
Vineri: 15:00-18:00
Sâmbătă – duminică: 12:00-15:00

Locație: Cluj Makers (Str. Traian 40-42, Cluj-Napoca)

Traineri: Marius Bucea și Alex Popescu

3DD (3 Days Design) este un program adresat liceenilor interesaţi de tehnologie contemporană susținut de inginerii Cluj Makers. Aceste ateliere fac parte din secțiunea SCHIMB a Focus Atelier și sunt exclusiv adresate liceenilor din școlile cu profil tehnic din Cluj.

3DD cuprinde 2 ateliere susţinute de Marius Bucea, respectiv Alex Popescu – ambii tineri specialişti în tehnologia contemporană. Atelierul de lasercutting şi design de produs oferă o introducere în decuparea sau gravarea cu ajutorul unui CNC laser-cutter a diferitelor obiecte. Se vor trece în revistă materiale uzuale, principii de proiectare, tehnici de finisare şi de asamblare pentru diferite produse. Atelierul de printare 3D va introduce elevii în procesul și principiile de proiectare 3D, de la modelarea tridimensionala eficientă până la obținerea unor piese precise și solide.

Marius Bucea şi Alex Popescu sunt membri fondatori Cluj Makers. Marius are experiență în proiectare, design interior, producție și prototipare. Alex este creatorul imprimantei Maker Cafe.

ÎNSCRIERI până la 1 MARTIE  aici.
Atenție! Aceste ateliere sunt destinate exclusiv tinerilor din liceele tehnice din Cluj. Dacă cunoști un licean care se poate bucura de această experiență, dă vorba mai departe! Mulțumim!
Programul complet FOCUS ATELIER și detalii despre locații aici.

Focus_Atelier_100115_Covers_FNL-8